Mistrovství Moravy a Slezska

Vážení rodiče, přinášíme vám výsledkový servis z Mistrovství Moravy a Slezska žákovských kategorií.
V pátek bylo na pořadu mladší žactvo, pro ročníky 2011 a 2010 to byl největší závod halové sezóny. Nutno podotknout, že už jen účast na tomto Mistrovství je úspěchem neboť výběr závodníků a závodnic probíhá na základě výkonnostního postavení v průběžných tabulkách a počet závodníků je omezen. Účast, která je okořeněná osobákem se tedy počítá jako úspěch.
Mezi mladšími žáky se do finále na 60m probojoval Milan NOŽIČKA, kde následně skončil pátý, v běhu na 150m si o jednu příčku polepšil. Do finále se ve stejné disciplíně probojovala Kačka SALVOVÁ a čas 8.40s ji vynesl bronzovou medaili. Díky osobákům se do B finále na 60m překážek dostaly svěřenkyně Verči Šádkové, Aďa DEMLOVÁ a Madla KUDLÁČKOVÁ. Jejich tréninková parťačka Sabča GLACOVÁ prokouzla do finále skoku dalekého, kde obsadila osmou pozici. Druhou bronzovou medaili vybojovala ve vrhu koulí Adél SZUCS, nejdelší vrh měl hodnotu 10.25m. Ze stejného sektoru to cinklo bronzem i Kryštofovi ŽÍDKOVI. Moc gratulujeme partě trenérek vrhačské akademie.
Kompletní výsledky najdete zde

V neděli na mlaďochy navázalo starší žactvo.
Medailová bilance je následující: 2x zlato - stříbro a bronz. 
Mistrovský double se vítkovickým barvám povedl ve skoku o tyči, jak v kategorii žáků, tak žákyň zvítězili naši závodníci. Lukáš UCHYTIL, svěřenec Zuzky Uhrové, který je věkem ještě mladší žák zdolal 291 centimetrů. Moc gratulujeme! Aďa PANNOVÁ byla zcela jistě jasnou favoritkou mezi žákyněmi. Nedávno překonala vlastní český rekord a znovu se o jeho posun pokoušela před domácím publikem. Útok ji sice nevyšel, věříme ale, že to klapne třeba zrovna na žákovském šampionátu. No a tradiční vrhačské opory duo Venca HRANICKÝ a Martin MOCEK doplnili medailovou sbírku o stříbro a bronz. Gratulujeme a děkujeme za reprezentaci klubu. 
Kompletní výsledky najdete zde


Vytisknout