Oddílový trojboj


Plno radosti, nadšení, dobré energie, parádní výkony a super atmosféra s rodiči. Takhle by se daly shrnout včerejší oddílové závody mladšího žactva. Teprve pár dní jsou v nové kategorii ročníky 2011, premiérový start zvládli všichni na jedničku. K vidění bylo samozřejmě plno osobních nejlepších výkonů, hodně radosti, ale i trochu slz. Ty emoce jsou na sportu nejkrásnější!
Skok vysoký, skok daleký a vrh koulí, tyto disciplíny byly obsahem trojboje a každý si mohl přijít na své. Jednotlivé výkony byly bodově ohodnoceny a na základě největšího součtu bodů všech tři disciplín nám bylo známo celkové pořadí.
Zrovna u kluků byla soutěž velmi napínává, první tři za sebou byli v rozestupu jediného bodu. Nejvíce bodů nasbíral Tobiáš TABÁŠEK, na druhém místě skončil Kryštof ŽÍDEK a třetí místo vybojoval Prokop RÁKOS. Mezi děvčaty potvrdila favorizovanou pozici Kačka SALVOVÁ, skvělým výsledkem 140cm ve skoku vysokém si pomohla k celkovému vítězství. Na druhém místě se seřadila Daniela KOLEBAČOVÁ a za ní její tréninková parťačka Adéla DEMLOVÁ! Na čtvrtém místě pak se stejným bodovým ziskem, ale kvůli horšímu pořadí z jednotlivých disciplín skončila Madla KUDLÁČKOVÁ. Nejvíce radosti přinesl dálkařský sektor, kde se hned několik děvčat dokázalo dostat přes 4 metrovou hranici, nejdále pak doletěla Verča SLÍŽOVÁ. Zapsala 445cm. 
Celkové výsledky najdete na serveru atletika.cz 

Děkujeme všem za účast, byl to fajn čtvrtek a ještě větší poděkování patří trenérům za pomoc při organizování!


Vytisknout